Onze waardering gaat uit naar allen die doneren. Hierdoor kunnen wij ons werk voorzetten en slachtoffers blijven helpen.

Sinds dit jaar is stichting jeugdzorg slachtoffers betrokken in mijn zaak. De adviezen die Mike Eggink geeft zijn waardevol en eerlijk. Hij geeft geen loze hoop maar probeert echt te helpen. De aangesloten advocaten bij de stichting zijn echt toppers. Ze werken net als de stichting met hart en ziel voor je zaak. Goede ervaringen tot op heden. De openbaarheid die ze zoeken op tv en hun contacten daar, kunnen zeker ook hoopvol zijn.

Stichting jeugdzorg slachtoffers is een betrouwbare stichting die mij goed geholpen heeft met de aanvraag bij het schadefonds. Ik ben zeer tevreden over met name dhr M. Eggink die mij persoonlijk geholpen heeft met de aanvraag die er snel doorheen was.

Stichting jeugdzorg Slachtoffers Nederland, is goed georganiseerd en helpt maandelijks vele slachtoffers van geweld binnen De Jeugdzorg. Het is vanwege de drive en de ambitie van deze ervaringsdeskundigen dat slachtoffers snel geholpen kunnen worden.

Medio april 2021 via FB met JZS (Jeugdzorg slachtoffers) bekend geraakt. Als grootouders betrokken bij gezin van zoon, die met vrouw en zoontjes ivm UHP gevlucht was, opgepakt en in gevang gezet. Zochten twee goede advocaten, kwam snel met Mike in contact. Zeer kordaat en betrokken persoonlijkheid, ook goed bereikbaar en actief. Ik spreek mijn waardering uit dat we via hem zowel Nooitgedagt en Erkens bereid vonden.

IBAN: NL86 ABNA 0112716601

t.a.v. Stichting Jeugdzorg Slachtoffers Nederland