Aangeraden advocaten

De advocaten op deze pagina raden wij aan omdat zij gespecialiseerd zijn in Jeugdbeschermingsrecht.

Marco Erkens

Marco Erkens

Advocaat

Mr. drs. M. (Marco) Erkens. Hij hoopt door zijn inzet uw zorgen te verminderen en uw juridisch probleem tot tevredenheid op te lossen. Advocaat Erkens is een eerlijke en oprechte advocaat. Hij komt echt op voor de belangen van zijn cliënten. Hij is dan ook een van de betere advocaten. Marco Erkens is o.a. gespecialiseerd in het jeugdrecht. De stichting raadt dit kantoor ten zeerste aan

Web: eadvocaten kantoor

Mieke Krol

Mieke Krol

Advocaten

Mieke Krol advocaten is een snelgroeiend advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op jeugdzorg zaken. Mieke Krol advocaten is dan ook hard op weg om een van de grotere en gespecialiseerde jeugdzorgadvocaten kantoren te worden. Mieke Krol advocaten kan door de grote van haar kantoor en uitbreiding op korte termijn veel zaken aannemen. Onze stichting raadt dit kantoor ten zeerste aan!

Web: Mieke Krol Advocaten

Carmen Sneper

Carmen Sneper

Advocaten

Carmen Sneper Advocatuur is volledig gespecialiseerd in het jeugdrecht.

Denk hierbij aan alle soorten Jeugdzorg zaken zoals ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten van het kantoor zijn familie en gezin, wonen en inkomen. Betaalbare rechtshulp vinden wij erg belangrijk. Advocaat Sneper komt op voor uw belangen! De stichting raadt dit kantoor ten zeerste aan.

Web: Sneper Advocatuur

Principe

Principe

Advocaat

Op dit moment is het kantoor van principe advocaat beperkt geopend. Het is daarom niet mogelijk om door te verwijzen naar deze advocaten kantoor. Jeugdzorg Slachtoffers Nederland werkt samen met Advocaten kantoor Scheele Beter bekend als Principe Advocaat Het kantoor is gespecialiseerd in bestuursrecht maar doet ook alimentatie en omgang. Belangrijkste speerpunt is de strijd tegen de overheid in het algemeen. De Principe Advocaat strijd voor u tegen: Jeugdzorg / William Schrikker / Leger des Heils Gemeentes inzake uitkeringen (bijstand / ww) Gemeentes inzake ruimtelijke ordening Het onrecht dat uw ex-partner u of uw kinderen aandoet (alimentatie/omgang) De naam “principe advocaat” is geschoeid op ons principe om de cliënt daadwerkelijk bij te staan in de juridische strijd om recht te halen/krijgen.

Web: Principe Advocaat